-.-

Asså vadfan har jag för jävla liv? En pappa som aldrig är hemma, när han väl är det snackar vi inte för jag känner inte honom längre. En mamma som ringer hela tiden, är så jävla irriterande osv. En bror som man aldrig umgås med längre. Vänner som man inte kan lita på. VARFÖR SKA MAN VARA VÄN MED NÅGON MAN INTE HAR FÖRTROENDE FÖR? Alla människor man tappat kontakten med. Alla dagar man bara suttit hemma och varit så jävla ledsen, och gråtit och gråtit och känt att man inte kan vända sig till någon. Alla människor som bryr sig för mycket om ens liv, (och andras) som bara bryr sig om skvaller och om att veta först och mest av allas privatliv. Alla gånger jag insett att jag är onormal. Jag säger konstiga saker till folk jag inte känner, jag är för elak mot mina kompisar, jag tror att jag kan bestämma allt. JAG ÄR EN SÅN JÄVLA DÅLIG MÄNNISKA. Alla gånger jag vekrligen velat skriva det här inlägget, men alltid lagt det i utkast. Varför är jag så jävla irriterad hela tiden? Varför dömer alla mig direkt? Varför leker folk att dom bryr sig? Varför bryr jag mig inte längre om någon säger att jag är söt? FÖR ATT JAG INTE BRYR MIG ETT SKIT. Ingen fattar det. Vadfan skulle jag bry mig för? "Hej, du är jättesöt" OCH? När du väl lär känna mig kommer du inse att jag är helt jävla rubbad. Samtidigt har jag skitmycket självförtroende. Som jag inte säger till någon. Jag vet inte hur det är att inte tro på sig själv. Det kanske inte låter så i det här inlägget, men det är så. Varför skriver jag ens det? Jag är så jävla omogen. Jag leker bara mogen. Har ingen fattat det? Varför tror folk att de kan bestämma över mig? Lämna mig ifred. Jag har aldrig varit kär. Jag kan inte bli det. Jag vet inte varför, det bara är så. Jag kan inte råför det. Varför skriver jag ens det här inlägget? För att det är min blogg och jag måste skriva av mig. Varför svarar jag på mina egna mobbade frågoooor. ASSÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Ingen fattar hur jag känner innerst inne. INGEN. Det är så jävla svårt att förklara, har så många känslor jag vill bara skrika. VARFÖR SKA ALLA VARA SÅ JÄVLA OSÄKRA? Ni behöver inte ens läsa den här skiten för jag fattar den inte själv

Så jävla snygg


Matte...

Sitter här och pluggar matte, ganska tråkigt... Dricker latte också, goottt :-) Idag hände det ingenting speciellt i skolan, hade SO prov tror att det gick bra. Hade yoga också, så j*vla tråkigt haha! Aja är helt ensam in da house så gaaalet nice, hehe. Lyssnar på U and I på hööögsta volym! ;-) & Äter choklad... Haha ni anar inte hur dåliga matvanor jag har, hehe... Men det är ju därför man ser ut som man gör :-D Hahahaha. Nämen hörni, jag vet att jag är urdålig på att blogga men ni love me anyway!

Denna bild togs nysssss

Blondin så fin?

Sitter på min gamla data och kollar igenom gamla fjortis bilder, fan vad snyggt det är att vara blond haha... Vad säger ni? Ska jag bli blond igen? ;-) (VARNING för fula fjortisbilder)

Haha, Hanna & jag på Gröna Lund i femman... Naaaw



Den där bilden är också från femman...












Haha liiiite för fjortis, tänk att jag hade den här på playahead (?) iaf, så älskar jag håret..!

Tröttis

Nu ska jag bara plugga lite till innan jag går och lägger mig... Är egentligen inte trött hehe, men jag vill bli så jag låtsas :-) Måste upp kvart över sju imorgon, suck. Näää nu ska jag dra mig (haha) godnattis

Varför kan jag inte vara såhär trött? Hehe


:D::DD:

Börjar 08.10 imorgon, det är f*n hemskt... Men en bra sak är att jag har matte på morgonen och sedan bild, så det är chill! :-) Men på något konstigt sett är jag skitglad! :-D Lyssnar bara på glad muuuusik, dricker en skitgod juice och ska snart bli förhörd av mami (SO:n)! Imorgon ska jag sova hos Ella myyyyys..! Hoppas att vi ska äta våra special mackor... Kan berätta hur man gör dem? :-D

Du behöver:

Vitt bröd
Majonäs
Smör
Stark senap
Sallad
Ost
Parmaskinka

Gör så här:
Ta en bröd skiva och bre smör på den, lägg på parmaskinka och mycket ost. Bre på stark senap. Lägg på en till brödskiva. Stek den i stekpannan så att den blir lite bränd. Ta sedan bort den ena brödskivan som är överst, smeta på massor av majonäs och lägg på salladen. ÄT!

...

Ögonen blev olika, de blev för nära varandra, näsan blev för liten, tåren blev konstig, skuggningarna helt fel, ögonbryna snea och håret slarvigt... Men jag kanske fick fram budskapet iallafall?

Halloj!

Jag sitter här och pluggar, skojskoj... Eller jag ritar egentligen :-) Kände helt plötsligt för att rita olika slags kläder haha, lägger upp de tre tjejerna så får ni skriva vilka ni tycker mest om..! Gjorde dem lite snabbt, har inte tänkt på proportionerna eller någonting haha ;-) Idag var det en chill daaag, fixade praoen det blev lyckat som tur var! Det ska bli så j*vla kul! :-D Skulle egentligen varit med Frida efter skolan och köpt piercing till henne, men jag hade inte telefonen på mig och svarade därför inte på något sms så hon var med en annan iställlet :-) Ska iaf käka snart, en specialare hemma hos mig... Nämligen lax och nudlar med tereyaki sås! Haha så j*vla gott puss på er!

Vill ni att jag ska lägga upp teckningar i bloggen? I min förra blogg la jag ofta upp teckningar jag gjort i paint, tycker att det är roligare att rita på riktigt... Låter det bra?


Varför anonym..?

Anonym: vill du va singel eller saknar du att ha pojkvän ?

Svar: Ja, jag saknar att ha pojkvän... :-)

Lite halvt sådär

Är inte direkt sugen på att blogga men vadfan nu gör jag det ändå... I fredags var jag med massa människor, i lördags spelade jag innebandy match. Vann med 6-0, gjorde 2 mål :-) Sen idag spelade jag match igen, det gick skitdåligt. 6-1 till dem, gjorde 1 mål. Aja nu pratar jag med lite människor på Facebook och Skype, har precis ätit thai mat (från igår) och kollar lite på Life of Ryan. Ska nog hoppa lite studsmatta nu hehe, cya

Gammal bild på mig & Nora

Hmmmm

Jag vet inte om jag tycker att mina ögonbryn är för smala eller inte... Vad tycker ni?


Tack och heeej

Idag var det en helt okej skoldag, men projekt tiden vad skit tråkig... Aja efter skolan drog jag till Forum för att ta ut pengar på banken och fixa mitt leg. Jag ser ut som ett anus haha! Jag vet inte ens vad jag ska ha det till... :-D Jag köpte en vanilj latté också (ofcourse) och en ögonfransböjare + jättefina underkläder :-) Fick vänta på bussen jättelänge kändes det som, jättetråkigt. Men jag snackade med Cornelia hela bussresan så det var nice :-D Just nu lyssnar jag på Usher och snackar med lite roligt folk. Imorgon är det fredag och då ska jag till Tom Tits (stavning?) med klassen, jag har aldrig varit där så det ska bli skitkul! ;-) Nu ska jag käkaa men först svara på en fråga..!

ANNA: Vad är det för sport du går på? :) Och vilket lag? :)

Svar: Jag går på innebandy i Värmdö IF :-D

Fitta...

Jag sträckte mig i benet (heter det så?) så nu har jag skitont i baksidan av knäet. Och jag har två matcher i helgen... + Att jag har träning idag. Hur f*n ska det gå? Jag som går cepe :-( Aja idag hade jag ju idrottsdag som sagt, fick bossa över 7:or haha så j*vla kul. De gjorde alla man sa! :-D Armhävningar, upphopp, situps osv..! Hehe. Min grupp vann hela saken btw :-) Haha på min förra blogg lurade jag alla att jag gjort botox och la upp den här bilden, typ alla gick på det. Haha :-)


Tröttis hihi

Oki jag är skit trött, men ska bloggish ändåå... Kom hem från Noris för ett tag sedan, vi drack varmt O'Boy, åt toast och åt kladdkaka muummsiii! Vi såg på Shrek Den Tredje :-) Aja imorgon har jag idrottsdag på Björknäs IP, kul i det här värdet (Y) Btw jag hatar när folk inte svarar på ett sms inom tre minuter..! Hehe. Jag sitter här och leker med min tunga :-D Den är sjukt c000l. Nu ska jag klä av mig mina kläder (Haha Jonna) och hoppa in i duschen.

Jag kom på nu att jag glömde hälsa på gerbilerna..! :o


Wtf?

Anonym: vem är snyggast i skolkatalogen ? namn ? =)

Svar: Menar du i förra? Alla blev skitfula. Den nya har jag inte sett :-) KRAMAMMAMAAAA

Hihi

Nu ska jag försöka sova. Bror min har kompisar här som tar över min säng så jag får sova med mami :-( Men det är myyys ändå. Måste upp tidigt imorgon fan... Aja godnatt

Seeeeg

Igår sov jag hos Lisa med Jonna :-) Vi träffade Alicia och massor av namn jag inte kommer ihåg haha. Men det var myyyys. Vi åt scones till frukost det var sjukt gott! Iaf nu är jag skit seg men jag ska dammsuga köket enligt min mami... Så jag får väll anstränga mig och gå ner för trappan, hehe. Ikväll ska vi äta middag i Årsta och titta på valet :-)  Puss på er!

Skitgammal bild på mig & Jonna

Godmorgon

Jag vaknade för en stund sedan, nu ska jag äta frukost och tagga inför matchen! :-D Haha, möter Djurö och det är första matchen för säsongen! Jag har inte kunnat tränat på hela veckan, så vi får se hur det går haha... Mina pärlor Maia och Frida ska inte spela :-( Aja nu måste ja gå på toa... Haha cyaaaa

:-)

Anonym: Kan inte du lägga upp bilder på det du fick och skriva hur mycket det kostar?

Svar: Visst kan jag det! :-) Kram!

Tröja från Odd Molly, 845 :-


Glad cheeeey

Har precis druckit en latte (inte chai för en gångs skull, haha) medans jag öppnat paket! Älskar att beställa saker från internet, haha :-D Men det var iaf en mörkbrun/grå Kenza jacka, så snygg! :-) Sen en vit tröja från Odd Molly som är skitgullig. Vill ha den i svart och blå också, haha... Vill även ha en blus därifrån som jag ska kolla på ;-) Fick hem skolfotot också, haha fyfan vad jag ser ut..! Fast jag blir alltid dålig. Men jag ser verkligen jätte bred axlad ut, som en riktig man haha! Lägger upp bild, o-m-g... Aja ikväll ska jag på middag mys, nu ska jag fortsätta kolla på Top Model!

Jag ser väldigt stor ut...

Hahahaha

Eftersom jag har så tråkigt har jag ritat en julgran... :-D Visst är jag bra på att skriva i paint? Ha-Ha


Random fyra saker

... Jag saknar playahead. Ja, faktiskt! Kommer ihåg att man skulle ha den rätta låten, vilka grejer man skulle skriva på sin profil nivet? Hur kul det var att göra olika pressar och få platina av random människor. När man skulle vara lite busig och ha olika relationer med folk, typ "Partyprisse", "Flört", "Fyllehångel" osv..?

... Jag älskar vanilj latte. Nästan mer än chai latte faktiskt..! Och nu när jag tänker efter gör jag f*n det. Och påtal om det, hur mysigt är det inte att sitta med en kompis och fika och bara snacka skit om folk? Det är hur skönt som helst. När man har all tid i världen och bara kan sitta där och chilla... Haha

... Jag mår dåligt av att ha korta naglar. Haha kanske låter överdrivet, men det är sant. Jag känner mig verkligen ful i korta naglar. Jag måste ha långa..! Nu har jag skitkorta, så jag är lite smått deprimerad... :-( Men de växer ganska snabbt så snart är jag happy igen! :-)

... Jag längtar efter hösten/vintern.
Ska bli så kul att handla nya tjocktröjor, ny jacka, nya vinterskor, mössor, halsdukar, koftor aa ni fattar..! + Att få åka skidor! Jag längtar verkligen, det är så j*vla roligt... Jag vill åka utan hjälm för det är så snyggt men det får jag inte för papi :-( Buhuuu...

Kul att man kan sova osv

Jag. Hatar. När. Jag. Inte. Kan. Sova! Får d-d-d-damp verkligen... Hur kan jag vara så j*vla pigg? Allvarligt? Vad ska jag fördriva tiden med nu liksom..? Ååååååå så irriterande. Har legat i över en timme nu och verkligen försökt. Hatar mitt huvud just nuuuuu

Natti natti...

Nu ska jag försöka sova :-) Måste upp sju imorgon :-( Men det är en chilldag, först slöjd i typ två timmar sen engelska och svenska. Klockan ett ska vi plocka svamp yeeey... Haha eller? Nämen det kan nog bli rätt mysigt! Puss på er

Who says I can't get stoned?

Ensam hemma. Igen. Okej, jag är van. (papi är mest i Norge, brorsan i stan och mami på gymmet) Och det är skönt. Men fortfarande... Ensam. Som jag har varit de senaste dagarna. Börjar tröttna... :-) Imorgon ska jag iaf komma till skolan. Har tre läxförhör som ska göras... Suck. Samtidigt trodde jag att åttan skulle vara jobbigare. Ifs har den just börjat, men ändå. Har klickat hem lite grejer medans jag varit sjuk. En skinnjacka, UGGs och en jättefin tröja. Har hittat mitt drömarmband också, så sparar pengar till det. Hann bråka med min mami idag också, kuuul. Aja nu ska jag äta banan... Och dricka mjölk. Haha cya


Blir irriterad.

Tea: Ni har ingen aning om hur marius är att ha som pojkvän. En bättre flickvän än hedda skulle han aldrig få, så mycket som hon förlät honom. 
MEN, det är bara min åsikt :')))))))))))))))))))))

Svar: VEM FAN BRY SIG? (nöjda nu?)

Damn...

Nu måste jag plugga som f*n! Jag har ju varit sjuk så jag har inte fått hela läxan från SO:n som är tills imorgon... Hehe. Sen blir det sängen! Måste upp åtta imorgon....



Agnes, Jag och Jonna... Saknar sommaren!

Klocka

Är med i en tävling om en klocka, Marius vill jättegärna ha den men har ingen blogg ;-) Haha! Så jag gör deet...
Det är Hugo Rosas som har tävlingen, www.hugorosas.se så nu är det bara att hålla tummarna! :-D

Secret...

... Jag älskar klackskor! Haha blev ni chockade? Nej, men jag har alltid velat vara längre än jag är. Men jag äger inga klackskor, liksom... Jag blir lite osäker. När ska jag ha dem? Känns lite udda att ha dem i skolan, haha. Men jag måste ha ett par svarta! Oh my god, man känner sig så j*vla mycket snyggare med klackar. Får ha det på helgerna haha :-) Jag provar alltid snygga klackar i affärer, går runt och baaa... Sexy.... Haha! Nämen nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs! Plötsligt blev jag på skitbra humör, ligger här och lyssnar på den där låten till rumpreklamen ni vet? "Shake it up, make me feel good... make me feel good..." Haha så j*vla skön, man blir så glad av den! Har stått i spegeln typ hela dagen också, självförtroendet är plötsligt på topp och det är awesome! :-D Ska beställa hem lite kläder när mami kommer också, wonderful... Well ha det bra sötnosar!



Kul osv

Blir inte bättre, snorar som adrig förr och hostar... :-( Får se hur det blir med träningen. Om jag blir frisk på 3 timmar! Jag ska iaf göra lite chai latte till mig själv, fördriver tiden med att ta osminkade bilder på mig själv... Haha fyfan! Ni kan få se ett litet smakrpov ;-) Man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet... Hahahaha
Visst påminner jag lite av en dinousaurie? Min mun är helt snee och grejer, haha fan vilken skön bild

HahHAHAHAhHAha jag skrattar så att jag hostar.... Fyfan vad jag är rolig! Erkänn att ni skrattar? :-D


Film... Pluggg

Är fortfarande förkyld... Så jag blir hemma idag också. Hoppas att jag kan träna ikväll! Jag ligger iaf i min soffa med pyjamasen på och tittar på film, Dinosaurier. Mys! Ska plugga lite SO nu också. Senare göra pannkakor :-)
Juste, fick en anonym fråga om Marius är singel. & Ja, det är han! :-)



Osminkat och fint öga, ha-ha

Wohoooo

Nu har jag ork att blogga igen tack vare min sköna killkompis Marius! Jag kan berätta lite om den här grabben... Han är superduper snäll, ställer alltid upp i alla lägen, en riktig gentleman!!! Han är bäst helt enkelt och förtjänar den bästa tjejen i världen! :-D Han gör alltid mig på bra humör när man har en dålig dag... Ville bara förklara för er alla vilken nice man han är :-) Tusen kramar till diiiiigggggggggg Double thumbs up (Y) (Y)

Blogg (?)

Det regnar. Jag är ensam. Jag snorar. Jag hostar. Jag är trött. Jag är hungrig. Jag har ingen ork. Jag är ledsen. Jag är irriterad. Jag är otacksam. Jag är känslig. Jag är inte på humör. Jag tänker inte blogga något mer.

Boring

Har ont ont i huvudet, är snorig och lite ont i halsen :-( Ligger i soffan och äter TicTac medans jag kollar på en film... Tråkigt värre, jag vill träffa alla mina kompisar! Kollar iaf runt på saker jag vill ha.... Måste skaffa pengar nu!

Hmmm... Haha

Anonym: jah vet en person som gillar dejh asmkt...
Svar: Nejmen så trevligt, säg till den personen att börja snacka med mig ;-) Haha



Världens dåligaste kvalité, men kolla på mig haha!

Tävling!


Jag är med och tävlar om att vinna en valfri produkt hos www.chapnlle.blogg.se via www.Dollyblond.se. Här är de tre sakerna jag helst vill ha! Så snygga saker, ellerhur? :-)





1. Skitsnygg väska som är perfekt att ha en dator i! (eftersom jag har det varje dag till skolan)
2. Älskar lösögonfransar, synd att det är så dyrt... Annars skulle jag ha de varje dag!
3. Enkel och snygg tjocktröja som är skitsnygg till svarta leggings och converse, speciellt nu när det är lite kallt.

Wtf

Jag har verkligen inte skickat in någon ansökan till Kissies brors blogg eller någonting! Varför är jag med där? Driver de med mig? Fick en kommentar om att jag var med där han skrev att jag hette Isabell R? Omg

Svenska

Har svenska just nu, fast jag jobbar engelska för jag är klar med allt på svenskan. Iaf så sitter Agnes bredvid mig och berättar om en skitrolig idé, hehe... Iaf. Har ont i huvudet blä

TicTac

Jag fick även godis från mami, hon tyckte att de var skitsnygga och jag håller med! Nu ska jag försöka sova... :-)



Tack mami!

Mami kom nyss hem från Italien, fick två parfymer från DKNY! Tack så mycket :-) Iallafall, igår träffade jag massor av människor vid Hemmesta. Det var kul ett tag... Sov iaf hos Cornelia med Vanessa mys. Idag har jag bara slappat och kolla runt på mobiler. Vill jag ha en LG eller Sony Ericson..? Nä nu ska jag umgås med min mami! Puss

När man ser kvalitén på den här bilden förstår man varför jag vill ha en ny mobil, haha...


Hoffmaestro

Igår drog jag, Noris och Alice till Gröna Lund. Synd att vi inte kom in, hehe... Men vi träffade iallafall massor av snela människor så det var kul :-) Orkar inte berätta allt som hände blablaaa. Cornelia håller på och sminkar sig hejdåååå!

Forum

Jag är så j*vla grym, bäst & bra för min dator var på H&M!!!! SUCK ON THAT

Heh...

Nu har jag lugnat mig! Såklart det löser sig. Vi har ju en sådan dator hemma, får väll ta den om jag inte får köpa en ny av skolan. Men f*n alla mina svenska berättelser jag jobbat med, allt skit... Under 1 år liksom. Hade en berättelse som var så j*vla grym jag ville läsa upp för min mami :-( Jaja, man lär väll sig... Har bitit sönder alla mina naglar nu också, haha. Får skaffa fejk. Aja imorgon ska vi spela fotbollsgolf med klassen skoooj! (Y) Not. Slutar f*n halv fem. Ni kanske förstår att jag är väldigt irriterad just nu? Senare blir det Hoffmaestro på Gröna Lund med Alice och Nora. Hoppas att jag är på humör då! Alice sover hos mig, vet inte om Nora ska det men jag antar det..! Haha :-) Nä fyfan nu ska jag gå och bråka med papi och säg att han ska köpa en ny dator till mig. HEJDÅ.

Kul att det ser ut som jaaaaaaaag osv


faaaaaaaan

Jag glömde min baby (datan) på busshållsplaten. HELVETE

Träning

Trodde att min träning började halv åtta men tydligen började den åtta..! Jaja iaf, jag sitter här med innebandy kläderna på och backslick + toffs haha... Funderar faktiskt på att ha en sån frisyr imorgon så j*vla skönt! Väldigt fult men whatever. Nu ska jag lyssna på muuuuusik

Jag måste till New York igen..!


(Rubrik)

Man blir galen när man får ett sms. Man får en kick av att höra hans röst. Man kan sitta i timmar och bara kolla runt i hans album på facebook. Man lyssnar på hans Spotify lista och har koll varje dag om han lägger till en ny låt. Man kan se att det är honom även fast han är flera hundra meter bort. Man får som en elektrisk stöt bara man snuddar vid hans hand. Man älskar att att kolla in i dedär ögonen. Man tänker på honom när man vaknar, på dagen och när man ska somna. Är man kär då?

Skolan

Sov ju hos Ella igår, hon började 45 tidigare än mig så nu sitter jag här i skolan med Oskar... :-D Har pluggat spanska glosor för jag hade glömt bort att jag hade läxförhör på spanskan idag... :-) Men nu kan jag iaf dem! Idag har jag innebandy träning, vi ska springa innan suck. Jaja ville bara skriva lite!

Ta det med en nypa salt vaaa

Är du kär just nu? Ja, jag typ älskar en grabb som jag smsar med... Vi har aldrig träffats men ändåå!!
Har du någon kille just nu? Ja, flera stycken
Har du dumpat någon? Nej, har aldrig varit tillsammans med någon
Har någon dumpat dig? Ja massor av gånger
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Neeeej guuud vad taskigt... Skulle aldrig kunna göra något sånt
Vem kramade du senast? Jag kramas inte... Gillar inte närkontakt
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Om jag väl får en kille nån gång får han det, spelar ingen roll bara han inte gör slut med mig..!!

 


SKOLA
Är du duktig i skolan? Skolkar varje lektion
Har du bra betyg? Ja MVG i alla ämnen assååå
Har du fått göra om ett prov någongång? Ja, typ alla för jag är så bra
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Nej :-(
Sköter du dig i skolan? Vilken skola?
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Nej, det känns faktiskt inte okej. Det kan ju störa andra barn
Haft mobilen på lektionstid? Stänger av den, på bion också
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Ja varje lektion typ


FAMILJ
Hur många är ni i din familj? Familj och familj... 
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Jajaaa
Trivs hemma? I hate my hooome motherfucker dundudnudn...
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Everydaaaay
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? Aldrig. Skulle inte komma på fråga!
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv? Verkligen inte, använder inte så hårda ord
Du älskar din familj oavsett vad som händer? Ja, spelar ingen roll om dom blir massmördare! BFF's forever <333

VÄNNER
Du har vänner? Nej...
Du brukar vara med? Min katt
Vem/vilka var du med sist? Min katt... Vi hade jätteroligt <33
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Nej, alla måste vara skitsnygga annars går det ju inte
Är det okej att ha kill-kompisar? Nej, gillar inte killbaciller
Har du pussat någon av dina kompisar? Nej, det känns lite för intimt för min smak
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Ja, funderar på att strypa Ella i sömnen... 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Jag har som sagt inga vänner, tack för att du påminde mig

FJORTIS
Du sminkar dig varje dag? Nej. Kör naturellt, det känns bäst så
Putar med läpparna på kort? Ja, har ju typ bara ett streck så måste ju göra det!!
Tar kort på dina bröst? Nej, jag brukar retuschera bort dem. Känns bara inte rätt
Använder foundation på läpparna? Ja, bättre än lypsyyyyl
Super dig packad varje helg? Vardag*
Du har kysst en tjej? Ja strular runt med tjejer eftersom jag inte får killar.. :-(
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? OFC! <33
Ditt hår är knallblont? Ja, typ snöviiit

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? Ja förfan, det är skitcoolt
Vill du bli kriminell Jag ÄR kriminell
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Allt är okej
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? OM jag skulle
Har du suttit i fängelse? Under halva mitt liv
Vill du hamna i fängelset? Ja, det är skitmys där :-)
Har du gjort nåt kriminellt? Varför tror du jag satt i finkan?
Har du blivit tagen av polisen/vakter? Vi brukar leka kull

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Ja, skärt mig och grejer
När grät du senast? Jag gråter all the timeeee
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Ja, gråter just nu faktiskt :-(
Du har slagit ner någon? Prat är för töntar, VÅLD SKA DET VARA!
Du har blivit nedslagen? Ja, helt blodig blev jag en gång
Du har skadat någon med flit? Nej, vem tar du mig för? Skulle aldrig göra någon illa...
Har du någon gång viljat döda någon? Ja, bara ta ett gevär och skjuta skallen av dem
Vem du bråka med senast Bråkar så ofta kommer inte ihåg...
Har du blivit våldtagen? Ja... Hur många gånger som helst. De förstår inte att jag inte vill, även fast jag säger "ta mig nu" :-(


Plommon

Just nu sitter jag hos Ella och geekar med våra macdatorer haha! Vi plockade massor av plommon mums :-) Idag köpte vi en skitsnygg töj till Ella den gick på 49:- 8 mm! Juste vi fikade på ett jättemysigt ställe som hette String som ligger ungefär vid Nytorget. Vi gick in i lite butiker också :-D Nu ska jag vara lite social ciao...


SO

Jag sitter och väntar på att våran SO lärare ska komma, hoppas att hon är sjuk..! Haha :-) Äter en gooodis som jag fick :-D Jaja ville bara uppdatera lite... På rasten spelade jag och tjejorna fotboll mot några 7or, vet inte riktigt vem som vann... Hehe. Blev iaf en helt okej lunch, det gick sämst på NO läxförhöret btw... Blä. Kommer få betyg på den också fan. Aja gjort är gjort! Hittade en tjuga i min ficka haha ;-) Men vi höööööres

Har inga roliga bilder... Här får ni se lite av mitt rum iaf, haha


Plugg

Sitter och pluggar NO. Ella skulle ha ringt mig för 20 minuter sedan, men hon har väll glömt.. :-) Jag ska iaf sova hos henne imorgon! Vi ska in till stan och fixa hennes prao plats (och en snabbis till forum för att köpa chai latte pulver till moi) och fika och ha det myyys! Har saknat henne skitmycket..! Iaf idag paddlade jag, det var skit tråkigt... Men nice att slippa några lektioner, hehe. Hade innebandy träning, jag och Maia kom 20 minuter sent för vi hittade inte hallen... Haha så kan det gå! :-D Nej nu ska jag göra te och låta mami förhöra mig på NO:n. Puss på er! Jag är skitglad btw :D:D::D hihihi

Ella & Jag


Tråkigt

Försökte verkligen sova i 45 minuter. Låg helt blickstilla och blundade. Men icke sa nicke... Haha varför ska just jag ha så svårt med att sova? Varför behöver inte min kropp sömn? Jag är inte trött på kvällen och inte trött på morgonen. Eller jo, jag är trött efter skolan. Men inte så att jag vill sova precis... Åååå får damp! Allt jag vill är att sova... Och slippa ligga i flera timmar uttråkad i mörker med tusentals tankar i huvudet.

zzzz....

Nu ska jag försöka sova, börjar halv 10 imorgon. Ska paddla med klassen och 7orna! Senare blir det innebandy träning :-) Godnatt på er!

Osminkad bild på moi

Herreguuud

Jag tycker så synd om dig. Jag vet inte vad jag ska göra i sånna här situationer, jag är inte van. Varför gör du såhär? Varför? Varför? Varför? Så många gånger har jag frågat mig själv utan att ha kommit på något vettigt svar.


Random bild

Outfit

Haha håller på att städa mitt rum, därför är det massa högar med saker lite överallt... Haha iaf, kände inte för att visa mitt vackra osminkade ansikte så det blev en liten retuschering dääär! Whatever bror och mor är och handlar + hyr film, hoppas de väljer en bra :-) De ska köpa choklad också... Yuummiiieee

Mjukisar Bik Bok Tröja MQ Sockor <MORMOR3 Frisyr BullenSomJagSovI haha...


Tjeeeenare

Jag vaknade runt 10, har käkat frulle med mami och hennes kompis. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv med bror min :-) Idag ska jag städa mitt rum (enligt min mami, haha). Funderar på att dra någonstans och köpa en skinnjacka eller beställa en på internet. Vill ha en brun Kenza :-) Sen funderar jag över vad jag vill ha för vinterjacka i år... Har ingen aning faktiskt. Vet bara att jag ska ha UGGS! Jaja nog snackat om det nu är reklamen sluuut...

Min förra hårfärg...

Omg...

Herreguuuuuuud jag är så j*vla dum. Det här kommer bli ett sånt där inlägg där jag bara skriver av mig och inte riktigt berättar allt för er. Där ni bara får läsa mina känslor men inte den riktiga händelsen. Jag börjar komma in i något omöjligt. Något förbjudet, något som verkligen inte går. Ändå så gör jag det. Jag kan inte sluta nu. Eller? Jag är så j*vla irriterad på mig själv... Varföööööör? Men dedär ****** ... Det där ******... Den där ******* .... Gaaaash. Men nej skräp dig.

Punk'd

Vaknade runt sju idag, sen somnade jag om och vaknade åtta... Haha stört! Men jag ska duscha snart, sen kommer det lite folk hit myyys! :-)

Jonniiiiii!


Coolt

Ska umgås med min mami, hon är så j*vla skön ibland! Hihi


Mys

Ligger i min säng och dricker Vitamin Well Grapefrukt mums! Sov hos Jonna igår, mys :-) Började dagen med slöjd i två timmar, jag ska göra ett fritt broderi med dansande muffins haha... Har fastnat på dansande muffins ;p Ända lektionerna jag hade var svenska och engelska, sen mötte vi 7C2 på frisbee. Vi vann :-D Juste, till lunch blev det en jättegod pastasallad! Så det var nice. Efter skolan drog jag och Nora och fixade papper på Wayne's Coffee (eftersom vi ska praoa där). Tiderna är 9-4, man måste ha jeans, bekväma skor och uppsatt hår haha. Sen gick vi till cafét på andra sidan gatan (också WC) för att fika där, det är så mysigt för nästan ingen är där för det är mitt i en inredningsaffär, Mio. Iallafall bjöd Noras mami på det, så det var jättesnällt! Sen mötte jag upp mami efter hennes träning, vi köpte sushi och gott tills ikväll. Snart ska vi se på fotbollsmatchen och jag ska bestämma planer tills imorgon! Nu ska jag fortsätta lyssna på Bumpy Ride, yäääy


SO

Har precis gjort klart ett läxförhör på SO:n, men jag är klar så får sitta vid datan lite medans jag väntar :-) Nice! Efter den här lektionen har jag engelska... Blä. Hehe. Idag sover jag troligtvis hos Jonna! :-D Nä nu ska jag kolla runt på lite bloggar.



-

Orkar inte blogga godnatt

Ful

Betyder utseéndet mycket? Om jag var ful, skulle jag fått de komplimangerna jag fått? Skulle jag pratat med alla killar jag pratat med? Som skriver, "vad gör du sötnos?" , "hej baby"? Nej. Utseéndet är allt nu. Jag skulle inte slösa min tid genom att snacka med en ful kille? "Varför skulle jag vilja träffa honom?" hade jag tänkt innan jag ens kände honom. Han kanske var världens snällaste grabb. Men det får ju aldrig jag veta. Det är helt sjukt... Jag säger inte att jag är snygg, men jag vet att jag inte är ful. Alla tycker såklart olika. Missförstå mig inte nu, såklart jag blir glad när någon säger att jag är söt eller snygg, men jag blir gladare om någon säger "Du är så jävla rolig!", "Du är en av de snällaste jag känner" osv. Ni fattar? Samtidigt finns det människor som bara vill höra komplimanger om sin utsida, det är ju olika. Men det här är min blogg och jag berättar mina tankar för er. Hoppas ni förstår...

Jag...

Jag älskar att sjunga.
Jag älskar att åka skidor.
Jag älskar musik.
Jag älskar att vara ensam hemma.
Jag älskar filidutter.
Jag älskar att titta på film.
Jag älskar även udda filmer, som ingen annan riktigt gillar.
Jag älskar att läsa bra böcker.
Jag älskar (allvarligt talat) komplimanger.

Jag är väldigt omogen.
Jag är inte osäker.

Jag hatar att sola.
Jag hatar fjortis stilen.
Jag hatar när folk är osäkra.
Jag hatar engelska och NO.
Jag hatar när man inte kan sova på kvällen.
Jag hatar surströmming.
Jag hatar människor som bara tänker på utseéndet.
Jag hatar att vara blek.
Jag hatar när folk ljuger.

Jag har en dröm som jag drömmer rätt ofta.
Jag har fördommar mot folk jag inte känner.

Godmorgon!

Haha jag vaknade för en halvtimma sedan :-( Har nu sminkat mig och klätt på mig blablabla. Ska käka frulle nu och öva lite på spanska glosorna :-) Bloggar kanske mer i skolan!


RSS 2.0